Egészen meglepő e-mail jutott el a szerkesztőségünkbe kedden délelőtt. Egy roppant furcsa egyesület az I. FOOTER.HU Fesztivál ellen tiltakozik, mert az szerintük a káros szenvedélyeket propagálja, és nem tesz jót az erkölcsi feljődésnek. A szevezet állításait a FOOTER.HU a leghatározottabban visszautasítja!

Az egyesület ezzel a levéllel tltakozik a rendezvényünk ellen:

"Kedves Barátunk!

Egyesületünk aggodalommal figyeli a „szabadszellemű” footer.hu magazin által szervezett „fesztivál” előkészületeit.
Egyesületünk aggodalommal figyeli tovább az említett weboldal internetes térnyerését. A „média” káros szellemisége sajnos egyre több fiatalhoz jut el. A destruktiv, családromboló, népbutító orgánum szerzői újabb terrorcselekményt szándékoznak elkövetni a jóizlés ellen.
A weboldal kóros, ferdült hajlamú hozzáállása immár sajnos nem csak a Világhálón mutatkozik meg. A kábítószer- és alkoholfogyasztást népszerűsítő orgánum szerzői immár nem elégednek meg eddigi virtuális fertőjükkel.
Az ELRLE Egyesület ezúton tiltakozást szervez a magazin káros szenvedélyeket propagáló, néprontó rendezvénye ellen!
Kérjük azon jó izlésü állampolgárokat, akik elenzik a footer.hu fesztiváljának megrendezését, aláírásukkal is csatlakozzanak felhívásunkhoz

Ne hagyjuk az erkölcsrombolást!

Özv. Bornemissza Sándorné
Este Legény Reggel LEpény Egyesület a békéért az alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett bűncselekmények ellen
Elnök"


A FOOTER.HU magazin írói, szerkesztői ezúton a leghatározottabban visszautasítják, hogy pénteki rendezvényük a káros szenvedélyeket propagálná, illetve, hogy valamilyen titokzatos "kóros", vagy "ferdült hajlamú" hozzáállást sugallna.

A FOOTER.HU egy kulturális magazin, amely igyekszik azzal szórakoztatni, hogy a kultúra többféle szeletét is bemutatja, legyen szó kiállításokról, filmművészetről, zenéről, vagy változatos internetes tartalmakról.

Nem is értjük, ki és miért tarthatja magazinunkat "destruktiv, családromboló, népbutító orgánumnak", ezért semmilyen módon nem szándékozunk komolyan venni a tiltakozást, és természetesen megtartjuk a fesztivált, amelyre ezennel szeretettel meghívjuk az Elrle Egyesület képviselőit is, hogy saját szemükkel győződhessenek meg róla, hogy a FOOTER.HU rendezvénye egyáltalán nem olyan, mint amilyennek ők gondolják.

Knap Gábor & Csala Bertalan
FOOTER.HU

 

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr551783757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gemby 2010.02.23. 22:56:12

"Este Legény Reggel LEpény Egyesület".

sírok.

flyingbride 2010.02.24. 16:49:01

na ne! megnyugtatásul mondom akkor, h én nem fogok inni aznap, meg különben is basszák meg.
süti beállítások módosítása