Megállapodás született a szakszervezetek, a FOOTER.HU és a BKV vezetősége között. Az I. FOOTER.HU Fesztiválon várható tömeges részvétel miatt, a közlekedési káoszt elkerülendő, a tömegközlekedési vállalat a FOOTER.HU útmutatásai szerint különjárműveket helyez majd üzembe a buli napján.

A megállapodás szerint különbusz indul majd február 26.-án, hogy elvigye a FOOTER.HU Fesztiválra igyekvőket. A busz 86-os számmal, kék színben áll majd forgalomba és érvényes jeggyel, vagy bérlettel vehető igénybe. Útvonala érinteni fogja többek között a Kosztolányi Dezső és a Batthyányi teret is, majd eljut a Tímár utcai megállóhoz, ahonnan a fesztivál a legkényelmesebben megközelíthető. A jobb kihasználtság érdekében a busz innen még tovább közlekedik Óbudára. Bővebb információ itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr821786561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása