Untitled-1.jpg

A csapat zenei világát az alternatív rock-ízű sokféleség jellemzi. Az egyelőre feldolgozásokból álló repertoárt áthatja az egész univerzum. Már a felállás is különleges: profi, a szakma csínját bínját évtizedek óta a vérükben hordozó zenészek sereglettek össze Gubicza József (szólógitár), s az ifjú énekesnő, Répási Évi (aki nem mellesleg a FOOTER.HU egyik szerkesztője) zenei kollaborolásának köszönhetően.

A zenekar annyira friss, hogy a fesztivál keretein belül fog bemutatkozni, és koncert fordultával szíveket hódítani. A saját dalok már a felszín alatt fortyognak, de a robbanásig is szeretnék megmutatni feldolgozásokon keresztül, hogy mi lakozik bennük. Dalválasztásaik semmiképp sem átlagosak. Olyan számokat játszanak, amelyek ott lebeghetnek a közönség tudatának peremén, amelyek ismerősnek tűnhetnek, de mégis újnak hatnak a hazai feldolgozásokat játszó zenekarok repertoárjához képest.


A csapat Facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr85843423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gubicza József 2014.03.07. 13:28:21

Mi Mindenképpen ott leszünk!!!!........És Ti???????????
süti beállítások módosítása