hev.jpg
A FOOTER.HU hagyományosan jó kapcsolatot ápol a BKK-val. A fővárosi közlekedési vállalat, csakúgy mint legutóbb, különjáratokat indít a fesztivál helyszínére.

Ahogy azt a Sziget Fesztivál látogatói már megszokhatták, csakúgy mint a másik nagy óbudai fesztiválra, a III. FOOTER.HU Fesztiválra is külön HÉV szerelvények indulnak. A feladatot ezúttal a H5 Szentendrei HÉV szerelvényei látják el, amelyek április 11-én – a nagy érdeklődésre való tekintettel –, csakúgy, mint más napokon, menetrend szerint közlekednek majd. Így azok a vendégeink, akik valamiért nem a fesztiválra igyekeznek, a Batthyány tértől Pomázig, Szentendréig különösebb fennakadás nélkül utazhatnak. A III. FOOTER.HU Fesztiválra igyekvő kedves utasoknak a Tímár utcai megállóban javasoljuk a leszállást, onnan pedig némi sétával kényelmesen elérhetik a Kék/Vörös Yukat!

HEVterkep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr605744726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása