Fergeteges volt az ünneplés a FOOTER.HU ötödik születésnapján, ahol a Dazlious, a Mi Voltunk Azok, a VL45, a Nulldik Változat, Antonia Vai és a Shapat Terror játszott.

Fekete Yuk Óbudán!

2014.04.09. 14:45

fekete_lyuk.jpg
Stephen Hawking elméleti fizikus, a FOOTER.HU rendszeres olvasója. Legutóbbi előadásában foglalkozott a III. FOOTER.HU Fesztivál helyszínével is. Meglepő következtetésekre jutott.

A fesztivál helyszínéül ezúttal is az óbudai Yuk szórakozóhely szolgál. Hawking szerint azonban egy másik helyszín is felbukkanhat éntekig. Bizonyára önök is hallottak a Fekete Yukról, amelyet Yukként vagy III/III-as klubként is emlegettek. A budapesti szórakozóhely az 1980-as évektől kezdődően a magyar alternatív és független zenei élet hazai (és sokak szerint kelet-európai) központja volt. A helyet gyakran Alternative Music Centernek is nevezték a hivatalos programok szórólapjain.

Steven Hawking feltételezései szerint a titokzatos óbudai Fekete Yuk létezésére bizonyíték lehet, hogy néhány nappal ezelőtt a rendvédelmi szervek F.O. System és Tormentor kazettákat találtak a III. kerületi Flórián téren.

hev.jpg
A FOOTER.HU hagyományosan jó kapcsolatot ápol a BKK-val. A fővárosi közlekedési vállalat, csakúgy mint legutóbb, különjáratokat indít a fesztivál helyszínére.

Ahogy azt a Sziget Fesztivál látogatói már megszokhatták, csakúgy mint a másik nagy óbudai fesztiválra, a III. FOOTER.HU Fesztiválra is külön HÉV szerelvények indulnak. A feladatot ezúttal a H5 Szentendrei HÉV szerelvényei látják el, amelyek április 11-én – a nagy érdeklődésre való tekintettel –, csakúgy, mint más napokon, menetrend szerint közlekednek majd. Így azok a vendégeink, akik valamiért nem a fesztiválra igyekeznek, a Batthyány tértől Pomázig, Szentendréig különösebb fennakadás nélkül utazhatnak. A III. FOOTER.HU Fesztiválra igyekvő kedves utasoknak a Tímár utcai megállóban javasoljuk a leszállást, onnan pedig némi sétával kényelmesen elérhetik a Kék/Vörös Yukat!

HEVterkep.jpg

cipo.jpg

A FOOTER.HU mindig is szívén viselte olvasói öltözködési szokásait, jó megjelenését. A III. FOOTER.HU Fesztivál egy szerencsés résztvevője így eredeti FOOTER.HU dizájn cipő szerencsés tulajdonosa lesz!

A kisorsolandó cipőt öt (!) évvel ezelőtt a FOOTER.HU bemutatkozó sajtótájékoztatójára készíttettük, így bátran nevezhetjük valódi kordokumentumnak, igazi „retro” ritkaságnak.

Ha szeretnél egy csodálatos FOOTER.HU lábbelit, nincs más dolgod, mint megosztani az üzenőfaladon a fesztivál eseményét:

https://www.facebook.com/events/554658974616669/

bugyik.jpg

Az olyan jelentős tömegrendezvények, mint a FOOTER.HU fesztiválok szervezői elé mindig hatalmas feladatot állít a nagy mennyiségben megjelenő talált tárgyak kezelése. Stábunk üdítő megoldást talált a problémára!

Az előző FOOTER.HU fesztiválon elhagyta a hajsütővasát? Nincs meg a titkosan őrzött Kukoris nyakkendő? Hiányzik a cinkelt kártyapakli, a használt nyalóka, vagy kedvese rúzsfoltos műanyagpohara?

Stábunk nem tartja meg az előző fesztiválokon elhagyott tárgyakat, hanem kisorsolja a III. FOOTER.HU Fesztivál résztvevői között! Van önnek görbe kötőtűje, hibásan nyomott Földi Örömök pólója? Jöjjön el, lehet, hogy lesz!