Vashenger néven lép föl az I. FOOTER.HU Fesztivál meglepetés-zenekara február 26-án a Kék Yukban.

Az együttes körül nagy a titkolózás, Tanka Balázs énekes, csak ennyit árul el az érdeklődőknek: "A banda törekvései közt van, hogy átrajzolja a magyar könnyűzenei palettát. Mindezt egyetlen koncerttel próbálja meg véghez vinni, és igyekszik elérni a kult-státuszt is ezen az egy megmérettetésen. Aki a rock zenét szereti velünk nem jár szarul. Lesz mörcs is 1 db, ezt majd lehet körbehordozni a buli után mint a véres kardot. Ha esetleg bejönne az embreknek és jönnének a felkérések, már most előre jelezzük hogy vagy nagyon sok pénzért vagy maláj kurvákért cserébe leszünk hajlandóak tárgyalni."


VashengeR trailer

Vashenger | MySpace Music Videos


A Vashenger mindenesetre lázasnan próbál, hogy minél színvonalasabb és rendhegyóbb koncertet mutathasson be a fesztivál közönségének.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr121722859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása