A II. FOOTER.HU Fesztivál szervezői hosszú hónapok óta kutatnak az után a meghatározó showman után, aki hitelesen tudná képviselni a rendezvény szellemiségét. Hosszas egyeztetés után örömmel jelenthetjük be, hogy Ozzy Osbourne elvállalta a II. FOOTER.HU Fesztivál fővédnöki tisztségét! Az ikonikus frontember ebből az alkalomból nyilatokozott.



[ENG] „Man I don’t fuckin’ have a fuckin’ clue what footan or footing or what the shit is it but, eer, fuck, you know, er what was the damn question here?”

[HU] „Ööö… Nekem az a véleményem, hogy a FOOTER.HU egy megkerülhetetlen globális forrása a kultúrának. Ezt a véleményemet azzal támasztom alá, hogy teljes szívemmel és lelkemmel (?) a fesztivál mellé állok. Mint az közismert, Gaben és Srég, valamint a FOOTER.HU teljes szerkesztőgárdája a kulturális újságírás éllovasai.”

A lapunk által megkeresett lehetséges másik fővédnök, Sz. A. csak akkor vállalta volna a megtisztelő felkérést, ha a fesztivál főműsorszámaként duettet énekelhet Ice-T-vel, azonban az amerikai rapper sajnos túl magas gázsit kért, így a rendezvény látogatói nem lehetnek ennek a feltehetően roppant megindító eseménynek szemtanúi.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr232591030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása