Nagy örömünkre szolgál bejelenteni a Shapat Terror után a FOOTER.HU Fesztivál második duplázó fellépőjét, a Nulladik Változatot! A csapat háza táján sok a változás, de ennek ellenére mintha újult és újult erővel "lepnék el" a környék klubjait, hogy sajátos hangulatú, valójában - a korrábbi Cure és hasonló hatásokat nagyrészt levetkőzve - csak önmaghához hasonlítható zenéjükkel szórakoztassák a koncertek látogatóit.












A Nulladik Változat a koncertek között nagy demózásban van, hiszen csaknem készen vannak a régóta várt aktuális lemezükkel, amelynek dalaiból hármat stúdióban is rögzítettek, Fenes Tibor, Schneider Beáta, Töller András felállásban. Szóval aki már ismeri az itt-ott hallható új nótákat - A legjobb kor, Ez egy ilyen nap volt, A jelemben - és szeretné hallani a még újabbakat, avalamint az immár klasszikusnak számító dalokat is, jöjjön el a II. FOOTER.HU Fesztiválra, megnézni a Nulladik Változatot!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr462628642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása