A hír igaz! Megvan az idei fesztivál első konfirmált fellépője! A FOOTER.HU Fesztivál visszatérő vendégei között köszönthetjük az egri Shapat Terror zenekart, akik magazinunk második születésnapját is velünk ünneplik majd március negyedikén.

A hazai stoner-southern rock császárai tavaly is remek bulit adtak, valamint nekik könyvelhettük el a „legmokányabban mulató banda titulust” (mint mindig). Biztosak vagyunk benne, hogy e két dolog idén sem lesz másképpen.



















A csapat akutális, Mentés Másként című lemeze a tavalyi év egyik legnívósabb hazai rock kiadványa, amely ráadásul legálisan letölthető, teljesen ingyen.

A srácokkal a tavalyi buli után dumáztunk is picit, ez megtekinthető itt, a Mentés Máskénthez készült klip pedig alant. Nem akármilyen klipről van szó, ugyanis, ha Önök birtokolnak ilyen szpesöl szemüveget, akkor a videó 3D-ben is élvezhető!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr842609787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása