Talán a tavalyi fesztivál résztvevői emlékeznek rá, hogy a szervezőknek meggyűlt a baja egy bizonyos egyesülettel. Idén szeretnénk elkerülni minden konfrontációt, valamint megpróbálunk nyitni a kortárs, építő jellegű filozófiák felé is.

Az idei fesztivál a jó egészség jegyében telik majd. Az olyan lélekromboló elemek, mint a hús, a szex, a feles és a drogok örökre száműzetnek erről a nemes és lélekemelő eseményről.

Vegetáriánus ételekkel, alkoholmentes és kizárólag egészséges PH értékű koktélokkal, gőzkabinnal és svédmasszázzsal várjuk vendégeinket. A FOOTER.HU Fesztivál szervezői ezúttal szorosabb együttműködést kívánnak kialakítani a Magyar Wellness Antialkoholista Fogyókúrázó Nők Szervezetével (WAFNSZ), valamint az Öko Biocsirketenyésztő és Szerves Hulladék Elfogyasztó és Koraszülöttmentő Egyesülettel (ÖBSZHEKE) is.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://footerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr802628624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása